MIODY POLSKIE
Miód nektarowy faceliowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Miód nektarowy faceliowy Miody Polskie to wysokiej jakości miód kwiatowy o intensywnym aromacie i smaku. Produkowany jest z facelii błękitnej, uważanej za królową roślin miododajnych.
Miód faceliowy Miody Polskie doskonale smakuje w połączeniu z pieczywem. Poza tym dodawać go można także do napojów i potraw różnego rodzaju zamiast tradycyjnego cukru. Charakteryzuje się delikatnym, lekko kwaskowatym smakiem.
Miód faceliowy Miody Polskie – nie tylko do pieczywa:
Kraj pochodzenia miodu: Polska.
**Krystalizacja miodu jest naturalnym procesem. Większość polskich miodów krystalizuje. Czas krystalizacji zależy od wielu czynników. Krystalizacja jest jedną z oznak dobrej jakości miodu. Miód nie traci swoich właściwości przez krystalizację. Tak samo wartościowy jest miód płynny (patoka) jak i stały (krupiec). Krystalizacja polskiego miodu jest więc raczej nieuchronnym procesem, który zazwyczaj następuje po kilku miesiącach. Na szczęście skrystalizowany miód można przewrócić do stanu płynnego ogrzewając go w pojemniku z ciepłą woda o temperaturze 40 st, C.
informacje dla alergików:, osoby uczulone pyłki kwiatowe powinny uważać.
Miód nektarowy faceliowy
Zestaw upominkowy miodów
Miód nektarowy wielokwiatowy
Miód nektarowy lipowy
Miód nektarowo spadziowy leśny
Miód nektarowy wielokwiatowy
Miód nektarowy lipowy
Miód pszczeli nektarowy akacjowy
Miód nektarowy gryczany
Miód nektarowo-spadziowy (leśny)
Miód pszczeli wielokwiatowy kremowany
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu, w temperaturze do 25°C w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów