ALLOS
Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta warzywna Allos spełni swoją rolę w kuchni zarówno jako dodatek do dań głównych, jak i jako smaczna i zdrowa przekąską, jak również jako oryginalny dodatek do tradycyjnych kanapek.
Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki jest oparta wyłącznie na naturalnych składnikach – bez dodatków konserwantów i ulepszaczy smaku. Głównym warzywem jest papryka, która występuje w trzech rodzajach: żółta, zielona i czerwona. Dopełnieniem smaku są suszone pomidory, sól morska, czosnek, pieprz i tymianek. Takie połączenie to delikatnie ostra pasta, która posiada wyważoną konsystencję.
Pasta warzywna jest świetną alternatywą dla tradycyjnych warzyw:
papryka czerwona* (49 %)
nasiona słonecznika*
olej słonecznikowy*
papryka żółta* (9 %)
papryka zielona* (4 %)
syrop z agawy*
przecier pomidorowy* (3 %)
suszone pomidory* (2 %)
skrobia ziemniaczana*
koncentrat soku cytrynowego*
sól morska
przyprawy* (cebula w proszku*, czosnek w proszku*, papryka w proszku*)
substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*
biały pieprz*
(*skł. eko)
Bezglutenowy
Organiczne
Produkt odpowiedni dla wegan
Wymiar liczbowy 135
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 288
g
Średnia miara (e)
Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki BIO
Pasta warzywna ze szpinakiem i orzechami piniowymi BIO
Pasta kremowa z awokado BIO
Pasta kremowa z pomidorami cherry i bazylią BIO
Chałwa Miodowa BIO
Najniższa cena: 12,39 zł
0% taniej
Pasta warzywna ze szpinakiem i orzechami piniowymi BIO
Pasta kremowa z awokado BIO
Pasta kremowa z pomidorami cherry i bazylią BIO
Po otwarciu przechowywać w temp. chłodniczej.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07-07904, Rolnictwo UE, spoza UE, DE-ÖKO-003
Allos
Marka | Allos |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Green Dot
Odpowiedni dla wegan.