FIORENTINI
Krążki kukurydziane z chia BIO (bezglutenowe)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
**Krążki kukurydziane z quinoa Bio Fiorentini ** to kruche kółeczka z ciasta kukurydzianego wzbogacone o komosę ryżową. Krążki kukurydziane to smaczna i zdrowa przekąska, wytworzona z naturalnych składników – zarówno kukurydza, która stanowi 77,3% składu produktu, jak i komosa ryżowa (10%) pochodzą z upraw ekologicznych i są objęte certyfikatem kontroli IT BIO 014.
Małe, cienkie krążki o neutralnym smaku to idealna przekąska na podróż, do pracy czy szkoły. Krążki kukurydziane Fiorentini to dla osób będących na diecie dobry substytut chleba.
Krążki kukurydziane Fiorentini – właściwości:
Kraj pochodzenia: Włochy
kukurydza (77,3%), olej kukurydziany, quinoa (10%), sól morska
Krążki kukurydziane z chia BIO (bezglutenowe)
Krążki kukurydziane z quinoa BIO (bezglutenowe)
Wafle gryczane bezglutenowe BIO (bezglutenowe)
Wafle kukurydziane bezglutenowe BIO (bezglutenowe)
Krążki kukurydziane z chia BIO (bezglutenowe)
Krążki kukurydziane z pomidorami i bazylią bezglutenowe BIO
Krążki kukurydziane z oliwą z oliwek bezglutenowe BIO
Wafle gryczane bezglutenowe BIO (bezglutenowe)
Wafle kukurydziane bezglutenowe BIO (bezglutenowe)
Krążki ryżowe z rozmarynem bezglutenowe BIO
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.