HORTEX
Mieszanka meksykańska mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
15% gratis
idealny smak i chrupkość
marchew żółta, groszek, fasolka żółta
100% naturalne, gwarancja jakości
5 minut i gotowe!
wysoka zawartość błonnika
marchew żółta (40%)
groszek (30%)
żółta fasolka (30%)
Produkt może zawierać seler.
Wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 460
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Zgrzewane |
g
polski
Mieszanka meksykańska mrożona
Mieszanka włoska mrożona
Bukiet warzyw kwiatowy mrożony
Bukiet jarzyn wiosenny mrożony
Mieszanka węgierska
Mieszanka warzywna Królewska mrożona
Kukurydza złocista
Kukurydza Złocista BIO
Najniższa cena: 6,45 zł
30% taniej
Soczewica
Najniższa cena: 5,99 zł
Fasola czerwona
Najniższa cena: 6,49 zł
8% taniej
Kiełki fasoli mung
Najniższa cena: 4,49 zł
0% taniej
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Groszek konserwowy
Groszek drobny
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Pieczarki marynowane tradycyjne
Groszek zielony mrożony
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
czas przygotowania porcja 150 g: na patelni 5 min, w garnku 2 min, w mikrofali 3 min opakowanie 460 g: na patelni 7 min, w garnku 3 min, w mikrofali 5 min Przygotowanie po wyjęciu z opakowania, bez rozmrażania.
Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°-+3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.
Maks. temp. °C -18
ul. Puławska 303 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
Podmarka Już przygotowane na parze
Dzięki procesowi blanszowania na parze mają idealny smak i chrupkość, a co najważniejsze przygotujesz je w zaledwie 5 minut!
Odkryj inne smaki mieszanek przygotowanych na parze!
Przepisy prosto na talerz! Warzywa do obiadu Na rozgrzaną patelnię z łyżeczką oliwy wykładamy mieszankę warzyw. Podsmażamy, mieszając. Doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z odrobiną masła i ulubionych ziół. Warzywa w sosie tymiankowym Siekamy i podsmażamy cebulę. Dolewamy bulion oraz dodajemy posiekany tymianek. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy śmietanę i delikatnie mieszamy. Na patelnię dodajemy mieszankę warzyw Paryską i smażymy ok. 5-7 minut. Pieczony kurczak z warzywami Udko kurczaka natrzeć oliwą, oprószyć pieprzem, solą i tymiankiem, włożyć do żaroodpornego naczynia i obłożyć cytryną oraz podlać lekko wodą. Piec ok. 30 minut w temp. 190°C. Po tym czasie odwrócić mięso, polać powstałym sosem. Wokół ułożyć mieszankę warzywną paryską, włożyć z powrotem do piekarnika i piec ok. 10 minut. Warzyw nie musisz już gotować, Bonduelle zrobił to za Ciebie na parze. Szukasz pomysłu na obiad lub przekąskę? Odwiedź warzywneinspiracje.pl
Dodatkowa zawartość
Promocja pozostała na opakowaniu
Miejsce pochodzenia: Polska