HORTEX
Mieszanka meksykańska mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
15% gratis
idealny smak i chrupkość
zielona fasolka, cukinia, papryka
100% naturalne, gwarancja jakości
5 minut i gotowe!
wysoka zawartość błonnika
zielona fasolka (40%)
cukinia (40%)
papryka czerwona (20%)
Produkt może zawierać seler.
Wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 460
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Zgrzewane |
g
polski
Mieszanka meksykańska mrożona
Mieszanka włoska mrożona
Bukiet jarzyn wiosenny mrożony
Bukiet warzyw kwiatowy mrożony
Mieszanka węgierska
Mieszanka warzywna Królewska mrożona
Kukurydza złocista
Soczewica
Najniższa cena: 5,99 zł
Fasola czerwona
Najniższa cena: 6,49 zł
Kukurydza Złocista BIO
Najniższa cena: 6,45 zł
30% taniej
Kiełki fasoli mung
Najniższa cena: 4,49 zł
0% taniej
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Groszek konserwowy
Groszek drobny
Pieczarki marynowane tradycyjne
Groszek konserwowy tradycyjny
Groszek konserwowy drobny
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
czas przygotowania porcja 150 g: na patelni 5 min, w garnku 2 min, w mikrofali 3 min opakowanie 460 g: na patelni 7 min, w garnku 3 min, w mikrofali 7 min Przygotowanie po wyjęciu z opakowania, bez rozmrażania.
Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°-+3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.
Maks. temp. °C -18
ul. Puławska 303 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
Podmarka Już przygotowane na parze
Dzięki procesowi blanszowania na parze mają idealny smak i chrupkość, a co najważniejsze przygotujesz je w zaledwie 5 minut!
Odkryj inne smaki mieszanek warzyw przygotowanych na parze!
Przepisy prosto na talerz! Warzywa do obiadu Na rozgrzaną patelnię z łyżeczką oliwy wykładamy mieszankę warzyw. Podsmażamy, mieszając. Doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z odrobiną masła i ulubionych ziół. Warzywa w sosie bazyliowym W miseczce rozcieramy pół pęczka liści bazylii z oliwą, 2 łyżkami startego parmezanu, szczyptą soli oraz ząbkiem czosnku. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy pół posiekanej w piórka cebuli, chwilę smażymy. Dodajemy mieszankę warzyw Italia i smażymy ok. 5-7 minut. Dodajemy pastę bazyliową, mieszamy i chwilę podgrzewamy. Makaron ryżowy z warzywami Na rozgrzaną patelnię z łyżeczką oliwy wykładamy mieszankę warzyw. Podsmażamy, mieszając. Na patelnię dodajemy ugotowany według przepisu na opakowaniu makaron ryżowy. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym. Warzyw nie musisz już gotować, Bonduelle zrobił to za Ciebie na parze. Szukasz pomysłu na obiad lub przekąskę? Odwiedź warzywneinspiracje.pl
Dodatkowa zawartość
Promocja pozostała na opakowaniu
Miejsce pochodzenia: Polska