CENOS
Kasza kuskus błyskawiczna (2x125g)
Najniższa cena: 3,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kus Kus to pożywna kasza, znana dzięki afrykańskim ludom pustynnym - Berberom. Powstaje z najlepszych pszenicznych ziaren. Może być stosowana w kuchni polskiej i orientalnej, jako baza jednogrankowych, sysących dań. Kus kus smakuje także podawany na zimno, na przykład w sałatkach. BIO PLANET Kus kus razowy BIO posiada certyfikat ekologiczny PL-EKO-07-07904(11).
ekologiczny kuskus razowy (z pszenicy twardej) 100 %
Produkt może zawierać: orzeszki ziemne, orzechy, sezam, soję.
Organiczne
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Typ | Torebka |
Waga brutto 406
g
Kasza kuskus błyskawiczna (2x125g)
Najniższa cena: 3,99 zł
Kasza kuskus
Kuskus perłowy
Kuskus razowy BIO
Kasza kuskus (3x100g)
Kasza kuskus
Kasza kuskus
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Najniższa cena: 1,75 zł
Chipsy jabłkowe BIO
Najniższa cena: 15,29 zł
Kimchi delikatne BIO
Najniższa cena: 9,49 zł
Kimchi pikantne BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Mąka kasztanowa bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 11,99 zł
Orzechy laskowe BIO
Najniższa cena: 29,99 zł
Serek waniliowy BIO
Cena przed obniżką: 5,69 zł
Serek czekoladowy BIO
Cena przed obniżką: 5,69 zł
Sok z pokrzywy BIO
Najniższa cena: 18,59 zł
Jaja kurze z chowu ekologicznego (rozmiar M) - 10 szt. BIO
Jaja kurze z chowu ekologicznego (rozmiar M) - 18 szt. BIO
Jaja kurze z chowu ekologicznego (rozmiar M) - 6 szt. BIO
Płatki owsiane błyskawiczne BIO
Płatki owsiane bezglutenowe BIO
Jaja przepiórcze - 18 szt.
Popcorn BIO
Kuskus należy gotować w proporcji 1:1 przez około 5-7 min. Można go przygotować również poprzez zalanie wrzątkiem i pozostawienie do całkowitego wchłonięcia wody.
Najlepiej spożyć przed: data na spodzie opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE
Bio Planet S.A. Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno www.bioplanet.pl
Bio Planet
Marka | Bio Planet |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Przepisy: gotuj w stylu eko.pl