BIO PLANET
Quinoa biała (Komosa ryżowa) bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 11,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczna fasolka adzuki jest jedną z najpopularniejszych roślin strączkowych w Azji.
Ma niewielkie, bordowe bardziej okrągłe niż podłużne nasionka oraz bardzo delikatny, słodkawy, lekko orzechowy smak.
Zawiera dużo żelaza i białka. Uprawiana jest również dla kiełków, które zawierają dużo kwasu foliowego.
W Japonii, bywa nawet używana w cukiernictwie. W Polsce, można ją kupić i wykorzystywać do potraw na bazie ryżu.
Posiada wysoką wartość odżywczą. W połączeniu z rodzynkami można uzyskać znakomicie zharmonizowany deser.
Podobnie jak inne fasole, korzystnie wpływa na funkcjonowanie metabolizmu u cukrzyków.
Obniża również poziom cholesterolu. Fasolkę adzuki polecamy do zup, sufletów i potraw jednogarnkowych.
Produkt objęty certyfikatem ekologicznym PL-EKO-07-07904(11).
ekologiczna fasolka adzuki
100 %.
Quinoa biała (Komosa ryżowa) bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 11,79 zł
Ryż basmati pełnoziarnisty BIO
Najniższa cena: 13,79 zł
Masło klarowane ghee BIO
Najniższa cena: 31,99 zł