HEBAR
Siemię lniane
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Len brązowy (siemię lniane) Bio Planet to ekologiczne nasiona lnu do zaparzania. Powszechnie wiadomo, że len posiada dużo składników odżywczych, co sprawia, że staje się idealnym produktem codziennej diety. Siemię można pić między posiłkami lub zaraz po ich spożyciu.
Po zaparzeniu lnu powstaje lekko gęsta substancja, która posiada charakterystyczny smak. Siemię można spożywać bezpośrednio po przebudzeniu, jak również przed snem. Jest to bardzo popularny produkt w diecie sportowców i osób zmagających się z owrzodzeniami układu pokarmowego.
Siemię lniane do zaparzania:
ekologiczny len brązowy (siemię lniane) 100 %
Organiczne
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Kazachstan |
Typ | Torebka |
Waga brutto 406
g
Siemię lniane
Siemię lniane
Len złoty BIO
Len brązowy (siemię lniane) BIO
Ryż biały okrągły BIO
Najniższa cena: 10,35 zł
Kasza jęczmienna BIO
Najniższa cena: 6,65 zł
Kuskus razowy BIO
Najniższa cena: 8,99 zł
Ryż basmati biały bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 12,35 zł
Kasza gryczana niepalona bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Skrobia kukurydziana BIO
Najniższa cena: 8,85 zł
Kasza bulgur BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Kasza manna BIO
Najniższa cena: 8,79 zł
Morele suszone bezglutenowe BIO
Najniższa cena: 13,79 zł
Ryż basmati biały bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 24,25 zł
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) BIO
Najniższa cena: 2,49 zł
Słonecznik łuskany bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 9,75 zł
Quinoa biała (Komosa ryżowa) bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Wiśnie suszone
Najniższa cena: 14,99 zł
Syrop klonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 26,99 zł
Mąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Najlepiej spożyć przed: data na spodzie opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo spoza UE
Stosować tylko do gotowania i pieczenia. Nie spożywać na surowo!
Bio Planet
Marka | Bio Planet |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Polecamy jako dodatek do zup, pieczywa, ciast i ciasteczek.
Przepisy: gotuj w stylu eko.pl