VICI
Khinkali z mięsem mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Paluszki surimi o smaku krabów Vici to produkt, który zachwyci każdego miłośnika kuchni azjatyckiej. Surimi jest produktem charakterystycznym dla kuchni japońskiej. W tym kraju znane jest już od ponad 800 lat.
Paluszki surimi produkowane są ze świeżo złowionych ryb, dzięki czemu zachowują wiele właściwości odżywczych charakterystycznych dla mięsa rybiego. Są lekkostrawne i jednocześnie mają wyjątkowe walory smakowe.
Paluszki surimi o smaku krabów Vici – nie tylko dla miłośników kuchni azjatyckiej:
surimi 41 % (mięso z ryb 38 %, stabilizatory: sorbitol, difosforany, trifosforany, polifosforany; cukier) woda
skrobia (zawiera pszenicę)
białko jaja
olej rzepakowy
aromat (zawiera skorupiaki)
sól
cukier
białko sojowe
skrobia modyfikowana
żółtko jaja
barwniki: karmin
ekstrakt z papryki
Może zawierać mięczaki, mleko/laktozę, seler i gorczycę.
Barwniki | Zawiera |
Wzmacniacze smaku | Nie zawiera |
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 100
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Type | Not specified |
Waga brutto 102
g
Średnia miara (e)
Khinkali z mięsem mrożone
Warunki przechowywania: Od 0 do 6 °C do daty (najlepiej spożyć przed) umieszczonej na boku opakowania. Termin przydatności po otwarciu. 1 dzień w lodówce. Należy spożyć do: patrz na odwrotnej stronie opakowania.
1
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
Vici
Marka | Vici |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.