PODRAVKA
Pomidory całe bez skórki w soku pomidorowym
Najniższa cena: 4,49 zł
14% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
w soku pomidorowym
dojrzewające w słońcu Południa
bez konserwantów
pomidory bez skórek (60%)
sok pomidorowy (40%)
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 400
Masa po odsączeniu 240
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Puszka |
Waga brutto 461
g
Średnia miara (e)
węgierski
polski
Pomidory całe bez skórki w soku pomidorowym
Najniższa cena: 4,49 zł
14% taniej
Pomidory całe (bez skórki) w soku pomidorowym
Najniższa cena: 4,25 zł
Pomidory całe (bez skórki) BIO
Najniższa cena: 6,59 zł
Pomidory w całości bez skórki
Pomidory bez skóry
Pomidory (całe)
Pomidory całe bez skórki w soku pomidorowym
Pomidory pelati bez skórki BIO
Pomidory pelati bez skóry
Pomidory całe bez skórki
Pomidory pelati całe bez skórki
Pomidory bez skórki
Pomidory całe
Pomidory pelati (bez skórki) BIO
Pomidory całe bez skórki w soku pomidorowym BIO
Pomidory pelati bez skórek
Przecier pomidorowy
Najniższa cena: 4,85 zł
Pomidory krojone w soku pomidorowym
Najniższa cena: 4,49 zł
14% taniej
Przecier pomidorowy z ziołami śródziemnomorskimi
Najniższa cena: 4,85 zł
Przecier pomidorowy z bazylią
Najniższa cena: 4,85 zł
Pomidory krojone w soku pomidorowym z czosnkiem
Najniższa cena: 4,49 zł
14% taniej
Pomidory krojone w soku pomidorowym z bazylią i oregano
Najniższa cena: 4,49 zł
14% taniej
Passata - przecier pomidorowy
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Ajvar ostry (pasta warzywna)
Pasta warzywna z nasionami słonecznika
Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 4 dni.
ul. Asfaltowa 28 66-470 Kostrzyn nad Odrą
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Asfaltowa 28 66-470 Kostrzyn nad Odrą
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Asfaltowa 28 66-470 Kostrzyn nad Odrą
Podravka
Marka | Podravka |
Pomidory całe bez skórki to doskonała baza do zupy pomidorowej, sosów, makaronu, ryżu, lasagne, pizzy oraz wielu dań mięsnych, rybnych i warzywnych.
Podravka Smaki kuchni śródziemnomorskiej
Polędwiczka w pomidorach Liczba porcji: 4 Składniki: 600 g polędwicy wieprzowej, 400 g pomidorów całych bez skórki Podravka, 2 cebule, 2 ząbki czosnku, 3 łyżki oliwy z oliwek, 1 łyżka posiekanej kolendry, 1 łyżeczka Vegety, pieprz Przygotowanie: Polędwice pokroić ma plastry o grubości o. 1,5 - 2 cm, a następnie ułożyć na rozgrzanej oliwie z oliwek na patelni wraz z pokrojoną w plastry cebulą. Smażyć aż mięso uzyska złoty kolor, a cebula zrobi się miękka. Dodać pomidory, wyciśnięty przez praskę czosnek, Vegetę i dusić na małym ogniu ok. 10 minut. Doprawić pieprzem według uznania. Danie podawać z ugotowanym ryżem i posypane kolendrą.
Kraj pochodzenia: Włochy