FRISCO FISH
Pstrąg łososiowy filet ze skórą (480g-720g)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Węgorz to ryba z rodziny węgorzowatych, występuje w rzekach i jeziorach Europy Zachodniej i Środkowej, w południowo-wschodniej i środkowej części Oceanu Atlantyckiego i we wszystkich morzach europejskich. Osiąga od 100 do 150 cm długości. Samce są mniejsze od samic i osiągają długość od 50 do 70 cm. Mięso węgorza jest białe, tłuste, delikatne i prawie pozbawione ości. Ryby wędzone na gorąco wędzi się w temperaturze do 90 st. Tym sposobem najczęściej wędzi się makrele, piklingi, szproty, węgorze i ryby słodkowodne. Ryby, które są prawidłowo uwędzone na gorąco mają delikatne, jędrne i soczyste mięso, a ich skóra nabiera barwy złocistej lub jasnobrunatnej, jest sucha i czysta, o dymnym zapachu i słonawym smaku. Metoda produkcji:wyhodowane.
Zalecamy spożyć w ciągu dwóch dni od momentu dostawy.
Po dostawie niezwłocznie wyjąć z foli.
Pstrąg łososiowy filet ze skórą (480g-720g)
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (porcja)
Polędwiczki z dorsza atlantyckiego (210g-390g)
Dorsz czarny filet bez skóry (210g - 390g)
Pstrąg łososiowy ze skórą (porcja)
Dorada patroszona ze skórą (400g-600g)
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (480g-720g)
Karmazyn filet ze skórą (175g-325g)
Halibut niebieski filet bez skóry (280-520g)
Makrela patroszona (245g-455g)
Krewetki białe surowe 40/60 (175g-325g)
Krewetki białe surowe 30/40 (175g-325g)
Dorsz atlantycki filet ze skórą (175g-325g)
Halibut kawałki wędzone na gorąco premium (210g-390g)
Łosoś norweski stek wędzony na gorąco (140g-260g)
Łosoś norweski dzwonka ze skórą (2 szt.) (320g-480g)
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów