Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wołowina gości na polskich stołach od wielu już lat, łącząc w sobie wybitny smak i właściwości odżywcze. Doskonale sprawdzi się zarówno w wersji smażonej, pieczonej, jak i grillowanej.
Polędwica to najdelikatniejsza część mięsa wołowego. Dlategoteż należy obchodzić się z nią niezwykle delikatnie. Nie lubi zbyt ostrych przypraw, aby rozbijania tłuczkiem. Dlatego po jej delikatnym osuszeniu ręcznikiem papierowym, rozbijamy ją z wyczuciem pięścią.
Dlaczego warto po nią sięgnąć? Gdyż jestbogactwem tłuszczów nienasyconych, łatwo przyswajalnego białka, kwasu linolowego, witamin z grupy B, L-karnityny, żelaza i alaniny.
Miejsce urodzenia: Polska
Miejsce hodowli: Polska
Miejsce uboju: Polska
Miejsce rozbioru: Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.