TUREK Camembert
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Najniższa cena: 5,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser NaTurek camembert to miękki ser podpuszczkowy, produkowany z niepasteryzowanego mleka krowiego z dodatkiem różnorodnych ziół. W procesie dojrzewania dzięki grzybom roztoczowym z gatunku Penicillium camemberti pokrywa się charakterystyczną białawą pleśnią. Camembert jest formowany w krążki i pakowany w papier i pudełko. Charakteryzuje się ciekawym ziołowym smakiem. Sery pleśniowe są naturalnie bogate w wapń, który jest niezwykle ważny dla Twoich kości. 100g produktu zawiera min. 400mg wapnia i zaspokaja min. 50% Twojego dziennego zapotrzebowania na ten pierwiastek.
oryginalna receptura
aksamitna skórka
kremowy smak
mleko pasteryzowane
sól
zioła prowansalskie (0,35 %)
kultury mleczarskie
podpuszczka mikrobiologiczna
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Wymiar liczbowy 120
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 144
g
Średnia miara (e)
4
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu.
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Najniższa cena: 5,99 zł
Ser Camembert z chilli
Najniższa cena: 6,99 zł
Ser Camembert z orzechami
Ser pleśniowy z pieprzem
Ser pleśniowy z ziołami
BAKED CAMEMBERT do zapiekania
Back Mozzarella Sticks
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Najniższa cena: 5,99 zł
Łagodny serek kozi do smarowania
Najniższa cena: 8,99 zł
Serek kozi do smarowania ze szczypiorkiem
Najniższa cena: 10,49 zł
Ser pleśniowy naturalny
Ser pleśniowy z pieprzem
Ser pleśniowy naturalny
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Turek
Marka | Turek |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
100 % naturalne składniki