MARETTI
Bruschetta z pomidorami i oliwą
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
z polskiej mąki, z polskiej piekarni
wyśmienita chrupka przekąska
źródło błonnika pokarmowego
mąka pszenna (82%)
tłuszcz roślinny palmowy
ekstrakt słodowy jęczmienny
drożdże
cukier
serwatka w proszku (z mleka)
sól
środek do przetwarzania mąki - kwas askorbinowy: emulgator (E 472 e)
mąka sojowa
Zawiera jaja.
Wartość energetyczna | 53 kcal | 3.00% | |
Tłuszcz | 0,9 g | 1.00% | |
Referencyjna wartość spożycia da przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |
źródło błonnika pokarmowego
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 258
g
Średnia miara (e)
18
Opakowanie zawiera ≈ 18 porcji (porcja - 1 kromka)
polski
inne
Bruschetta z pomidorami i oliwą
Bruschetta mix warzyw
Bruschetta z pieczonym czosnkiem
Bruschetta o smaku pizzy
Grzanki czosnkowe
Grzanki pszenne
Grzanki ziołowe
Grzanki czosnkowe
Grzanki pomidorowe
Grzanki pomidorowe z pestkami dyni do sałatek i zup (chrupiący mix)
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Bruschetta śmietana i cebula
Bułka tarta wrocławska
Biszkopty Wrocławskie bez dodatku cukrów
Sucharki bez dodatku cukrów
Groszek ptysiowy
Biszkopty Wrocławskie
Grzanki czosnkowe
Grzanki pszenne
Grzanki ziołowe
Sucharki extra delikatesowe
Panier z ciecierzycy
Przechowywać w opakowaniu zamkniętym w suchym i przewiewnym pomieszczeniu
ul. Muchoborska 3 54-424 Wrocław
Na 1 szt. ≈ 13,8 g kcal 53 3%, tłuszcz 0,9 g 1% Referencyjna wartość spożycia da przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Mamut Sp. z o.o. ul. Muchoborska 3 54-424 Wrocław
Mamut
Marka | Mamut |
Mamut Wypieki każdego dnia Spróbuj również Mamut Delikatesowy skorpor graham Mamut Delikatesowy skorpor czosnkowy
Mamut Sp. z o.o. posiada certyfikaty systemu jakości: ISO 9001 i ISO 22000
Propozycje podania Z salami i żółtym serem Wierzchnią część grzanki Skorpor polej oliwą z oliwek i posyp przyprawami, możesz dodać plasterek sera żółtego i salami. Przygotowaną kanapkę wstaw na 5 minut do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Z Pesto Rosso lub Genovese Grzankę Skorpor posmaruj Pesto Genovese lub Pesto Rosso i wstaw na 3 minuty do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Dla smaku dodaj parę listków świeżej bazylii. Z twarożkiem wiejskim Grzankę Skorpor wstaw na 3 minuty do piekarnika rozgrzanego do 180°C i następnie posmaruj twarożkiem wiejskim. Posyp drobno posiekanym szczypiorkiem.