KASIA
Margaryna
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Margaryna Kasia od lat gości w bardzo wielu domach i pomaga tworzyć różnego rodzaju wypieki. To produkt najlepszej jakości, po którego Polacy sięgają bardzo chętnie. Zawartość tłuszczu wynosi 75%. Idealnie łączy się z wszystkimi produktami.
Margaryna Kasia pozwala tworzyć świetnej jakości ciasta, niezależnie od tego czy posiadamy umiejętności kulinarne, czy to początek naszej przygody w kuchni. Kostka margaryny ma 250 g, dzięki czemu jest bardzo podzielna.
Margaryna Kasia – najistotniejsze informacje:
bez konserwantów
z witaminą A i D
najlepsza do pieczenia i smażenia
oleje i tłuszcze roślinne 70 % (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy, w zmiennych proporcjach)
woda
emulgatory (lecytyna (słonecznikowa), mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
sól 0,2 %
naturalny aromat
regulator kwasowości (kwas mlekowy)
witaminy (A, D)
z witaminą A i D
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Owijka |
g
Średnia miara (e)
Margaryna
Margaryna 100% roślinna bez laktozy
Margaryna do wypieków (tł. 80%)
Margaryna 100% roślinna bez laktozy
Przechowywać w temperaturze od (2°C - 10°C). W celach ekspozycyjnych możliwe przechowywanie do 14 dni w max. 20°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 10
Kasia
Marka | Kasia |
Green Dot
Tłuszcz roślinny 70% do wypieków i kremów, gotowania i smażenia.
Kasia to synonim udanego ciasta. Od lat gości w polskich kuchniach – w foremkach i na patelniach. Wysoka jakość, naturalne składniki i brak konserwantów gwarantują pyszne posiłki każdego dnia.
Upfield wspiera produkcję oleju palmowego ze zrównoważonych źródeł. Więcej informacji: www.upfield.com
www.mojeciasto.pl