SUEMPOL
Burger z Łososia z papryką jalapeno
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
+ kolagen
tylko naturalne składniki
aż 12 g białka w opakowaniu
21 % farsz z mechanicznie odkostnionego łososia atlantyckiego*
olej rzepakowy tłoczony na zimno
woda
14 % papryka czerwona
kolagen rybi
cebula
białko serwatkowe (z mleka)
koncentrat pomidorowy
mleko pełne w proszku
białka mleka
koncentrat białka sojowego
skrobia ryżowa
sól
ocet spirytusowy
przyprawy
marchew
ekstrakt drożdżowy
aromaty naturalne
cukier trzcinowy
*Łosoś atlantycki (Salmo salar) wyhodowane w Norwegii
Może zawierać: gorczycę, seler, zboża zawierające gluten (z pszenicy, jęczmienia i owsa) i jaja.
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Składniki: 21 % łosoś atlantycki* rozdrobniony, olej rzepakowy tłoczony na zimno, woda, 14 % papryka czerwona, kolagen rybi, cebula, białko serwatkowe (z mleka), koncentrat pomidorowy, mleko pełne w proszku, białka mleka, koncentrat białka sojowego, skrobia ryżowa, sól, ocet spirytusowy, przyprawy, marchew, ekstrakt drożdżowy, aromaty naturalne, cukier trzcinowy.
Wymiar liczbowy 85
Całe opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Okładka |
Waga brutto 98
g
Średnia miara (e)
Burger z Łososia z papryką jalapeno
Łosoś w oleju
Proteinowa pasta z łososia paprykowa
Klopsiki z łososia z czarnuszką
Proteinowa sałatka z łososiem w stylu paryskim
Proteinowa pasta z tuńczyka klasyczna creme
Proteinowa sałatka z tuńczykiem w stylu meksykańskim
Proteinowa sałatka z łososiem w stylu paryskim
Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane na boku puszki. Przechowywać w temperaturze od +4 ℃ do +25 ℃ w suchym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Min. temp. °C 4
Maks. temp. °C 25
ul. Gdańska 9 89-632 Brusy Polska
EvraFish Sp. z o.o. ul. Gdańska 9 89-632 Brusy Polska www.evrafish.com
EvraFish
Marka | Evrafish |
Znak weterynaryjny na opakowaniu