PUTKA
Bezglutenowe bułki z ziarnami 3 szt.
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bezglutenowe bułki do hamburgerów. Odpowiednie dla wegetarian i wegan. 4 bułki w opakowaniu.
zakwas 25% (mąka ryżowa, woda)
woda
skrobia ryżowa
skrobia kukurydzianą
mąka z prosa
włókno roślinne (psyllium)
cukier
substancje zagęszczające: hydroksypropylometyloceluloza
białko łubinu
olej słonecznikowy
drożdże
sól
emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych
aromaty
Może zawierać soję i sezam. Bez laktozy.
bezglutenowy, bez laktozy, wegański, wegetariański
Wymiar liczbowy 300
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Nieokreślone opakowanie |
Waga brutto 328
g
Średnia miara (e)
4
Bezglutenowe bułki z ziarnami 3 szt.
Bezglutenowa focaccia z rozmarynem
Ciabatta - bezglutenowe bułki do zapiekania
Bon Matin słodkie bułeczki bezglutenowe 4x50g
Bułki do hamburgerów bezglutenowe 4 szt.
Bułki panini bezglutenowe
Pan Multigrano - Bezglutenowy chleb wieloziarnisty
Spody do pizzy bezglutenowe (2 szt. - 2x150g)
Precelki bezglutenowe
Pan rustico - chleb wiejski bezglutenowy
Pan Grati - bezglutenowa bułka tarta
Pan Blanco- chleb biały bezglutenowy
Bezglutenowa focaccia z rozmarynem
Ciabatta - bezglutenowe bułki do zapiekania
Bagietka do zapiekania bezglutenowa
Maestro classic - chleb biały bezglutenowy
Maestro cereale- chleb wieloziarnisty bezglutenowy
Pausa ciok - torcik kakaowy bezglutenowy
Muffin choco - babeczka czekoladowa bezglutenowa
Tortilla bezglutenowa na bazie mąki ryżowej (2 szt.)
Mąka uniwersalna bezglutenowa
Croissants bezglutenowe 4 szt.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu produkt przechowywać schowany w foliowej torebce do żywności i spożyć w ciągu kilku dni lub od razu zamrozić.
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Winkelau 9 39014 Burgstall / Postal (BZ) Italy
Pakowane w atmosferze ochronnej. Znak przekreślonego kłosa IT-016-294
Dr. Schär AG / SPA Winkelau 9 39014 Burgstall / Postal (BZ) Italy www.schaer.com
Schär
Marka | Schär |
Znak przekreślonego kłosa
Green Dot
Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.