LISNER
Śledzik na raz w sosie grzybowym z kurkami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta o bogatym składzie, ze zwiększoną zawartością tuńczyka
tylko z najlepszych składników
28 % tuńczyk konserwowy
olej rzepakowy
15 % jaja gotowane
14 % ogórek konserwowy
woda
cebula marynowana
cukier
sól
ocet spirytusowy
koperek
przyprawy (zawiera gorczycę)
ekstrakt z papryki
żółtko jaja
skrobia modyfikowana
regulator kwasowości (kwas mlekowy)
substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantenowa)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
Produkt może zawierać: skorupiaki, mleko, gluten, soję i seler.
konserwanty | Zawiera |
może zawierać: mleko,gorczycę, seler, soję, ryby, skorupiaki, jaja i produkty pochodne wymienionych składników; zboża zawierające gluten
Wymiar liczbowy 130
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Kubek |
Waga brutto 138
g
Śledzik na raz w sosie grzybowym z kurkami
Sałatka śledziowa z jajkiem
Przerybna pasta z tuńczyka z jajkiem
Tuńczyk w kawałkach w sosie własnym
Tuńczyk w kawałkach w oleju roślinnym
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju
Pasta kanapkowa z łososia ze szczypiorkiem
Pasta kanapkowa z tuńczyka
Pasta kanapkowa jajeczna ze szczypiorkiem
Pasta kanapkowa z suszonymi pomidorami
Pasta kanapkowa jajeczna z kurkami
Pasta kanapkowa z awokado i limonką
Pasta kanapkowa rybna z krewetką
Filety śledziowe wiejskie z cebulką
Śledzik na raz w oleju z cebulką
Śledzik na raz w sosie śmietanowym
Śledzik na raz w sosie musztardowym
Śledzik na raz w sosie koperkowym
Śledzik na raz w sosie grzybowym z kurkami
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Należy spożyć do: data podana na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +7 ℃.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań, Polska
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k., ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań, Polska www.lisner.pl
Lisner
Marka | Lisner |
Podmarka Przerybna
Znak weterynaryjny na opakowaniu