MIYATA
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie rośnie od wieków. Wyprodukowany makaron z korzenia rośliny Konjac nie zawiera węglowodanów, cukru i jest bezglutenowy, wegański oraz stanowi doskonałe źródło błonnika, dzięki czemu doskonale nadaje się dla osób będących na diecie ketogenicznej. KetoSkinny Spaghetti jest świetną alternatywą dla tradycyjnego Spaghetti i można go stosować w ten sam sposób. Przygotuj swoje ulubione dania i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny Konjac. Gotowy do jedzenia, niskokaloryczny, bez węglowodanów, bez cukru bez tłuszczu, produkt ekologiczny i bezglutenowy, zawiera błonnik.
woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). * składniki z upraw rolnictwa ekologicznego.
produkt wytwarzany w zakładzie przetwarzającym soję, owies i siarczyny.
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce maksymalnie przez 1 tydzień.
Jedno opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje. | |
1. przepłukać zimną wodą 2-3 razy (opcjonalnie) | |
2. podgrzewaj na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę. | |
3. dodaj do ulubionej potrawy, sosu, zupy lub sałatki. Zalecana dzienna 1 porcja. |