O'FOOD
Tteokbokki - kluski ryżowe w sosie czosnkowym z chili
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Gotowe risotto a la Milanese i z grzybami to proste danie do zrobienia w domu. Szybkie typowe włoskie danie.
Ryż Camaroli 84,4%, mąka ryżowa, naturalny aromat, preparat serowy w proszku (serwatka, ser w proszku (mleko, sól, podpuszczka, serwatka), sól, aromaty), cebula 1,7%, preparat z oliwy w proszku (oliwa z oliwek, syrop glukozowy, białka mleka, aromat naturalny), sól morska, pełne mleko w proszku, szafran 0,02%.
Tteokbokki - kluski ryżowe w sosie czosnkowym z chili
Tteokbokki - kluski ryżowe z pikantnym sosem gochujang
Tteokbokki - kluski ryżowe ze słodkim sosem chili
Kaszetka z komosą ryżową
Risotto alla Milanese
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Chilli sin carne z ryżem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
PRZECHOWYWAĆ W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
Do rondla wlać 600 ml wody i zagotować. Zawartość torebki wsypać do wrzącej wody i gotować bez przykrycia na średnim ogniu minimum 12 minut (lub dłużej, w zależności od upodobań). Mieszać od czasu do czasu, aż cała woda zostanie wchłonięta. Na samym końcu dla polepszenia smaku risotta można dodać odrobinę mase łka i parmezanu