CEREAL TERRA
Krem z groszku zielonego BIO
Najniższa cena: 11,39 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Żur grzybowy na zakwasie (niepasteryzowany) marki Piskorek jest oparty na tradycyjnej recepturze, która liczy prawie sto lat. To doskonała baza do przyrządzenia aromatycznej zupy zarówno na wigilijną kolację, jak i codzienny obiad. Produkt ma prosty skład: zakwas, mieszanka mąk, suszone grzyby oraz czosnek.
Żur z grzybami na zakwasie (niepasteryzowany) Piskorek butelka 480 ml
woda, maka żytnia razowa, maka żytnia, mąka pszenna graham, zakwas żytni (maka żytnia, woda) 12,5%, świeży czosnek, suszone grzyby
Krem z groszku zielonego BIO
Najniższa cena: 11,39 zł
Krem z dyni BIO
Najniższa cena: 12,55 zł
Krem z bobu BIO
Najniższa cena: 11,39 zł
Zupa krem dyniowa z cynamonem
Rosół z kurczakiem i ryżem bezglutenowy
Zupa szczawiowa z ziemniakami
Zupa jarzynowa z mięsem wieprzowym
Zupa krem z zielonego groszku bezglutenowa
Zupa krem z dyni bezglutenowa
Pikantne flaki z wołowiną
Zupa krem z pieczonej marchewki i soczewicy
Zupa krem z białych warzyw
Zupa krem z batatów
Kapuśniak z wędzonym boczkiem
Krem z pomidorów pelati
Krem dyniowy
Rosół warzywny bezglutenowy
Gazpacho - hiszpańska zupa warzywna BIO
Zupa drwala z pulpetami
Kapuśniak
Żur grzybowy na zakwasie (niepasteryzowany)
Zamkniętą butelkę przechowuj w temperaturze pokojowej w zaciemnionym miejscu. Po otwarciu zużyj w całości.
Przygotuj 2-2,5L wywaru warzywnego lub mięsnego .Doprowadź wywar do wrzenia i dodaj zawartość butelki. Gotuj na małym ogniu, mieszając 2-3 minuty. Podawaj z gotowanymi ziemniakami, ugotowanym jajkiem lub kiełbasą.