MAMUT
Bułka tarta wrocławska
Najniższa cena: 5,59 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
pieczywo pszenne w stylu indyjskim, odpowiednie dla wegan, wstępnie upieczone, do odpieku
mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, niacyna (B3), żelazo, tiamina (B1)), woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, drożdże, substancje spulchniające (difosforan disodowy, węglany sodu, fosforan wapnia); kolendra (0,3%), czarny kmin, sól, substancja konserwująca (propionian wapnia); naturalny aromat czosnku (0,03%).
Produkt zawiera gluten
Bułka tarta wrocławska
Najniższa cena: 5,59 zł
Tortilla pszenna - 25 cm (4 szt.)
Najniższa cena: 3,49 zł
Tortilla pszenna - 25 cm (4 szt.)
Najniższa cena: 5,75 zł
Bułka tarta BIO
Najniższa cena: 7,55 zł
Bułka tarta razowa BIO
Najniższa cena: 11,99 zł
Świeże Ciasto francuskie XXL
Bułka tarta
Tortilla wieloziarnista - 25 cm (5 szt.)
Tortilla pszenna - 25 cm (5 szt.)
Tortilla pełnopszenna - 25 cm (4 szt.)
Tortilla wieloziarnista - 25 cm (4 szt.)
Świeże Spód do pizzy
Tortilla pszenna - 20 cm (8 szt.)
Tortilla pszenna - 25 cm (4 szt.)
Tortilla pszenna - 20 cm (6 szt.)
Tortilla pszenna szpinakowa - 25 cm (4 szt.)
Tortilla pszenna pomidorowa - 25 cm (4 szt.)
Tortilla pszenna (grillowana) - 25 cm (4 szt.)
Tortilla pszenna z ziarnami - 25 cm (4 szt.)
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Tortilla pszenna - 20 cm (6 szt.) BIO
Tortilla pszenna z otrębami - 20 cm (6 szt.) BIO
Piadina orkiszowa (4 szt.) BIO
Pita
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Świeże Ciasto kruche
Bułka tarta
Tortilla bezglutenowa na bazie mąki ryżowej (2 szt.)
Tortilla pszenno-kukurydziana - 25 cm (4 szt.)
Piadina orkiszowa BIO (3 szt.)
Piadina tradycyjna BIO (3 szt.)
Chrupiąca muszle do taco (12 szt.)
Tortilla wieloziarnista - 25 cm (4 szt.)
Tortilla orkiszowa - 25 cm (4 szt.)
Chlebek indyjski Naan z czosnkiem i kolendrą
Chlebek indyjski Naan klasyczny
Spody do pizzy bezglutenowe (2 szt. - 2x150g)
Tortilla pszenna o smaku szpinakowym - 25 cm (4 szt.)
Tortilla pszenna o smaku pomidorowym - 25 cm (4 szt.)
Papier ryżowy bezglutenowy (22 cm)
Tortilla wieloziarnista z siemieniem lnianym (4 szt.)
Tortilla pszenna - 25 cm (5 szt.)
Panier z ciecierzycy
Tortilla pszenno-orkiszowa z płatkami owsianymi (4 szt.)
Maca tradycyjna
Bułka tarta
Chleb pumpernikiel
Chleb proteinowy
Chleb razowy
Chleb wielozbożowy
Chlebek indyjski Naan klasyczny
Chleb żytni
Chleb żytni fitness z płatkami owsianymi
Chleb żytni z ziarnem słonecznika
Chleb żytni z siemieniem lnianym
Chleb żytni z pestką dyni
Chleb proteinowy z orzechami włoskimi
Chleb proteinowy z migdałem
Chleb żytni BIO
Chleb owsiany BIO
Chleb wegański
Bułka proteinowa
Sposób przygotowania: Piekarnik: Lekko zwilż obie strony chlebka naan. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C z termoobiegiem przez ok. 3- 4 minuty, w zależności od pożądanego zarumienienia.
Toster: Opiekaj przez ok. 60-90 sek. Grill: Lekko zwilż obie strony chlebka naan. Grilluj na grillu gazowym, węglowym lub elektrycznym, aż do uzyskania pożądanego zarumienienia i obróć raz.