PRIMAVIKA
Paprykarz wegetariański z kaszą jaglaną bezglutenowy
Najniższa cena: 8,19 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasztet z tofu z ziołami Lunter w jednym opakowaniu zawiera ponad 10 g białka. Pochodzi ono nie tylko z tofu, ale także z okary, czyli pulpy sojowej powstającej z mleka sojowego. Okara jest popularnym surowcem w kuchni azjatyckiej. Zawiera nie tylko dużo białka, ale także wapnia, błonnika i potasu.
Lunter Pasztet z tofu z ziołami 150 g
woda
Tofu 26 % (soja, woda)
olej rzepakowy
okara (woda, soja)
cebula
sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól)
skrobia kukurydziana
drożdże
błonnik grochowy
mieszanka przypraw i ziół 1 %
ryż
soja
ekstrakt drożdżowy
sól
mąka pszenna
syrop z batatów
Może zawierać gorczycę.
Produkt odpowiedni dla wegan
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Słowacja |
Typ | Opaska |
g
Średnia miara (e)
Paprykarz wegetariański z kaszą jaglaną bezglutenowy
Najniższa cena: 8,19 zł
Pasta warzywna meksykańska
Najniższa cena: 3,99 zł
Pasztet sojowy z pomidorami
Pasztet sojowy z pieczarkami
Pasztet sojowy z koperkiem
Pasztet sojowy klasyczny
Paprykarz z kaszą jaglaną
Pasztet z tofu z żurawiną
Pasztet z tofu z ziołami
Wegański pasztet z soczewicy
Wegański pasztet z fasoli
BezMięsny Pasztet z grzybami
Tofu naturalne
Tofu wędzone
Tofu marynowane
Smalczyk roślinny z tofu z cebulką
Tofu na patelnię azjatyckie teriyaki
Tofu na grilla z chilli
Pasztet z tofu z żurawiną
Pasta z tofu z papryką i chilli
Pasta z tofu z cebulką i drożdżami
Śniadanie z tofu bez jajek
Tofu pink fillet
Hummus z Tofu
Parówki tofu delikatnie
Tofu bolognese
Należy spożyć do: data na boku opakowania. Przechowywać od +2 °C do +8 °C, również po otwarciu i spożyć w ciągu 48 godzin.
48
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
FSC - Mix, FSC C107321
Lunter
Marka | Lunter |
FSC
Wstęga Möbiusa
V-Label (European Vegetarian Union)
YouTube Facebook Instagram www.lunter.com