SANTE
Pasztet sojowy z pomidorami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
tofu 25 % (soja, woda)
woda
olej rzepakowy
okara (woda, soja)
cebula
sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól)
żurawina 4 %
skrobia
cukier trzcinowy
drożdże
błonnik grochowy
ryż
soja
sól
ekstrakt drożdżowy
mąka pszenna
przyprawy
syrop z batatów
olej słonecznikowy
zioła
Może zawierać gorczycę.
Produkt odpowiedni dla wegan
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Opaska |
g
Średnia miara (e)
Pasztet sojowy z pomidorami
Pasztet sojowy klasyczny
Pasztet sojowy z pieczarkami
Pasztet sojowy z koperkiem
Paprykarz z kaszą jaglaną
Paprykarz wegetariański z kaszą jaglaną bezglutenowy
Wegański pasztet z soczewicy
Wegański pasztet z fasoli
BezMięsny Pasztet z grzybami
Pasztet z tofu z żurawiną
Pasztet z tofu z ziołami
Tofu naturalne
Tofu wędzone
Tofu marynowane
Smalczyk roślinny z tofu z cebulką
Pasta z tofu z papryką i chilli
Pasta z tofu z cebulką i drożdżami
Parówki tofu delikatne
Parówki tofu pikantne
Tofu na patelnię azjatyckie teriyaki
Tofu na grilla z chilli
Tofu na grilla teksańskie BBQ
Pasztet z tofu z ziołami
Tofu pink fillet
Tofu bolognese
Hummus z Tofu
Tofu na grilla gyros
Należy spożyć do: data na boku opakowania. Przechowywać od +2 °C do +8 °C, również po otwarciu i spożyć w ciągu 48 godzin.
48
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
FSC - Mix, FSC C107321
Lunter
Marka | Lunter |
FSC
Wstęga Möbiusa
V-Label (European Vegetarian Union)
YouTube Facebook Instagram www.lunter.com