M&M’s Chocolate
Czekolada mleczna w kolorowych skorupkach
Najniższa cena: 9,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Migdały w surowej czekoladzie Bio Cocoa to cukierniczy specjał powstały z połączenia gorzkich, szlachetnych migdałów z czekoladą wytworzoną z nieprażonego ziarna kakaowca Criollo.
Migdały Cocoa to orzechy nie tylko smaczne, ale i zdrowe. Wyróżniają się unikalnymi właściwościami odżywczymi – zawierają witaminy B2 i E, są źródłem błonnika, potasu i nienasyconych kwasów tłuszczowych. Wpływają m.in. na poprawę pamięci i koncentrację. Czekolada otoczka zawiera magnez, potas i żelazo.
Migdały w surowej czekoladzie Cocaoa – rozkosz dla podniebienia i nie tylko. Cechy produktu:
czekolada* 65 % (nieprażone
ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy
kakaowej min. 65 %.
Czekolada mleczna w kolorowych skorupkach
Najniższa cena: 9,99 zł
Czekolada mleczna w kolorowych skorupkach
Najniższa cena: 3,59 zł
Orzeszki ziemne oblane czekoladą
Najniższa cena: 3,59 zł
Kamyki orzechowe - drażetki
Orzechy w czekoladzie mlecznej
Cukierki z mlecznej czekolady z kruchym wnętrzem
Rodzynki w czekoladzie mlecznej
Gwiazdki z mlecznej czekolady
Migdały w surowej czekoladzie BIO
Orzechy nerkowca w czekoladzie kawowej BIO
Orzechy laskowe w surowej czekoladzie BIO
Draże kokosowe Korsarz
Draże Smarties
Rodzynki w surowej czekoladzie BIO
Banany w surowej czekoladzie BIO
Orzechy nerkowca w czekoladzie kawowej BIO
Figi w surowej czekoladzie BIO
Orzechy laskowe w surowej czekoladzie BIO
Tabliczka biała z pistacjami i solą BIO
Czekolada z jagodami Goji BIO
Migdały w białej polewie kokosowej BIO
Czekolada klasyczna gorzka BIO
Rodzynki w surowej czekoladzie BIO