M&M’s Peanut
Orzeszki ziemne oblane czekoladą
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Migdały w surowej czekoladzie Bio Cocoa to cukierniczy specjał powstały z połączenia gorzkich, szlachetnych migdałów z czekoladą wytworzoną z nieprażonego ziarna kakaowca Criollo.
Migdały Cocoa to orzechy nie tylko smaczne, ale i zdrowe. Wyróżniają się unikalnymi właściwościami odżywczymi – zawierają witaminy B2 i E, są źródłem błonnika, potasu i nienasyconych kwasów tłuszczowych. Wpływają m.in. na poprawę pamięci i koncentrację. Czekolada otoczka zawiera magnez, potas i żelazo.
Migdały w surowej czekoladzie Cocaoa – rozkosz dla podniebienia i nie tylko. Cechy produktu:
czekolada* 65 % (nieprażone
ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy
kakaowej min. 65 %.
Orzeszki ziemne oblane czekoladą
Czekolada mleczna w kolorowych skorupkach
Orzeszki ziemne oblane czekoladą
Kamyki orzechowe - drażetki
Orzechy w czekoladzie mlecznej
Draże kokosowe Korsarz
Czekolada mleczna w kolorowych skorupkach
Orzechy laskowe w surowej czekoladzie BIO
Draże z chrupiącym środkiem
Migdały w surowej czekoladzie BIO
Rodzynki w czekoladzie mlecznej
Orzechy nerkowca w czekoladzie kawowej BIO
Rodzynki w surowej czekoladzie BIO