HOUSE OF ASIA
Pasta Pad Thai
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Pad Thai Winary – pasta do smażenia – zawiera mieszankę azjatyckich przypraw, m.in. anchois, sosu sojowego, chili, która pozwala przyrządzić obiad w stylu wschodnim dla dwóch osób. Ta słodko pikantna pasta w szybkim czasie pozwoli uzyskać gotowe danie - wystarczy dodać mięso, makaron i warzywa, a następnie całość chwilę podsmażać.
Makaron Pad Thai – pasta do smażenia Winary 65 g
z naturalnymi składnikami
cukier*
woda*
koncentrat pomidorowy*
puree z czosnku*
olej słonecznikowy
sól morska*
pasta anchois 5,4 % (sardela*, sól*, olej słonecznikowy)
ekstrakt tamaryndowca* 5,4 %
sos sojowy (woda*, soja*, sól, ocet spirytusowy*)
skrobia kukurydziana*
ocet spirytusowy*
syrop cukru karmelizowanego*
papryka chili*
*naturalne składniki
Może zawierać: seler, gorczycę.
Wartość energetyczna | 1915kJ | 23.00% | |
%RWS** dla osoby dorosłej | |||
w 100 g: 491 kJ/117 kcal | |||
**Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |
Wymiar liczbowy 65
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Ukraina |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
2
Opakowanie zawiera 2 porcje.
Pasta Pad Thai
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Majonez dekoracyjny
Majonez lekki
Najniższa cena: 8,35 zł
Majonez dekoracyjny
Najniższa cena: 14,79 zł
20% taniej
Bulion drobiowy
Najniższa cena: 6,79 zł
Bulion warzywny
Najniższa cena: 6,79 zł
Majonez z olejem awokado
Najniższa cena: 9,25 zł
5% taniej
Żurek (na 3 porcje)
Najniższa cena: 2,49 zł
Barszcz biały (na 4 porcje)
Najniższa cena: 2,49 zł
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Sos tatarski
Najniższa cena: 6,79 zł
Budyń o smaku czekoladowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,65 zł
10% taniej
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Budyń o smaku śmietankowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,65 zł
10% taniej
Majonez wegański
Najniższa cena: 10,49 zł
Budyń o smaku waniliowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,65 zł
10% taniej
Bulion wołowy
Najniższa cena: 6,79 zł
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed ciepłem i światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Dodaj:
200 g piersi z kurczaka
100 g makaronu ryżowego
1 paprykę
2 cebule dymki
Sposób przygotowania:
1. Pierś z kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na patelni na rozgrzanym oleju przez 5 minut.
2. Dodaj pokrojoną w paski paprykę i smaż przez kolejne 2 minuty.
3. Na patelnię dodaj ciepły ugotowany makaron ryżowy, pastę Winiary i 2 łyżki wody. Dokładnie wymieszaj i smaż przez 2 minuty. Całość posyp cebulą dymką.
Smacznego!
ul. Domaniewska 32, 02-672 Warszawa
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Nestlé Polska S.A., ul. Domaniewska 32, 02-672 Warszawa Porozmawiajmy: www.winiary.pl 800 174 902
Winiary
Marka | Winiary |
Podmarka Pomysł na...
Green Dot
WINIARY Pomysł na… Makaron Pad Thai to gęsta pasta do smażenia na bazie koncentratu pomidorowego, sosu sojowego i pasty anchois. Jej wyrazisty smak podkreślają przyprawy takie jak chili, czosnek i ekstrakt z tamaryndowca. Taka kompozycja zapewnia daniom doskonałą równowagę smaków pikantnego, słodkiego i kwaśnego smaku. Dzięki aromatycznej paście do smażenia szybko i łatwo przygotujesz Pad Thai dla 2 osób. Wystarczy 10 minut, kilka składników i gotowe! • Skoncentrowana słodko-pikantna pasta do smażenia • Inspirowana kuchnią tajską • Średni poziom ostrości • Danie gotowe w zaledwie 10 minut, porcja dla 2 osób • Pasta przygotowana ze składników pochodzenia naturalnego* WINIARY Pomysł na… Makaron Pad Thai to pasta idealna dla każdego, kto chce spróbować już nieco bardziej tradycyjnego dania kuchni tajskiej.
Dodaj: 200 g piersi z kurczaka 100 g makaronu ryżowego 1 paprykę 2 cebule dymki 10 min, 2 porcje Sposób przygotowania: 1. Pierś z kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na patelni na rozgrzanym oleju przez 5 minut. 2. Dodaj pokrojoną w paski paprykę i smaż przez kolejne 2 minuty. 3. Na patelnię dodaj ciepły ugotowany makaron ryżowy, pastę Winiary i 2 łyżki wody. Dokładnie wymieszaj i smaż przez 2 minuty. Całość posyp cebulą dymką. Smacznego! Więcej smaku Azji? Posyp posiekanymi orzechami ziemnymi Danie wege? Zamień kurczaka na tofu