LIGUORI
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta di Gragnano Lumache Rigatei marki Liguori to produkt wysokiej jakości, który powstaje we Włoszech na bazie tradycyjnej receptury. Do produkcji makaronów Liguori stosowana jest pszenica durum z południowych Włoch i krystalicznie czysta woda źródlana z Parku Regionalnego Monti Lattari. Niepowtarzalną cechą wyrobu produktów tej marki jest metoda powolnego suszenia ciasta w niskich temperaturach, która sprawia, że produkt zachowuje właściwości odżywcze i naturalny smak domowego makaronu. Makarony Liguori dostępne są w papierowych opakowaniach, nadających się do recyklingu, gdyż troska o środowisko i poszanowanie natury jest dla firmy priorytetem. Makaron posiada Certyfikat I.G.P., który jest chronionym oznaczeniem geograficznym nadawanym przez Wspólnotę Europejską. Cylindryczny kształt makaronu Rigatoni świetnie sprawdza się w formie zapiekanki.
Semolina z pszenicy durum, woda
Zawiera gluten z pszenicy. Może zawierać gorczycę.
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Makaron kokardki (farfalle) pełnoziarnisty BIO
Do spożycia po ugotowaniu.