BIO PLANET
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) BIO
Najniższa cena: 2,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Deser w proszku Produkt ogólnego przeznaczenia, do spożycia po przygotowaniu zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu.
bez cukru
skrobia
aromat
barwnik: karoteny
ekstrakt z wanilii
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
bez cukru
Bez cukru
Barwniki | Zawiera |
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 40
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
4
ok. 530 g produktu po przyrządzenia (4 porcje)
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) BIO
Najniższa cena: 2,49 zł
Budyń o smaku waniliowym (z cukrem) bezglutenowy
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku waniliowym
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru)
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku waniliowego ciasteczka (bez cukru)
Budyń waniliowy bezglutenowy BIO
Aromat do ciast migdałowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Aromat do ciast waniliowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Galaretka o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Galaretka o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 2,39 zł
Fajny Pisak XXL Kolor czerwony
Najniższa cena: 3,99 zł
Kajmak - masa krówkowa słony karmel
Najniższa cena: 11,99 zł
25% taniej
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 2,39 zł
Galaretka o smaku agrestowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Galaretka o smaku malinowym
Najniższa cena: 2,39 zł
Galaretka o smaku pomarańczowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Cukier ze skórką pomarańczową
Najniższa cena: 2,15 zł
Aromat do ciast rumowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Pierniczki korzenne (mieszanka do wypieku)
Najniższa cena: 9,99 zł
Galaretka o smaku gruszkowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Kruche Ciasto w proszku
Najniższa cena: 7,99 zł
Fajny Pisak XXL Kolor zielony
Najniższa cena: 3,99 zł
Przygotuj: 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki) i 2 łyżki cukru (ok. 30 g) 1. Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. 2. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. 3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Dobre rady: Nie przypalisz budyniu, jeśli przed wlaniem mleka wypłuczesz zimną wodą dno garnka. Zamiast cukrem, deser możesz posłodzić miodem lub syropem klonowym. Wówczas budyń ugotuj na mniejszej ilości mleka (400 ml).
Najlepiej spożyć przed końcem/Nr partii - patrz przy zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzania
Przygotuj:
• 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki)
• 2 łyżki cukru (ok. 30 g)
Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. Gotowy budyń wlej do salaterek.
Delecta
Marka | Delecta |