PESCA NORD
Krewetki gotowane obrane
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ślimaki po burgundzkumarki Escargots to klasyczna francuska przystawka, przyrządzona według tradycyjnej receptury. Delikatne ślimaki w aromatycznym sosie maślanym z czosnkiem i pietruszką. Wybierz ślimaki po burgundzku, aby cieszyć się wykwintnym smakiem.
Escargots Ślimaki po burgundzku 115 g
Ślimaki Helix Aspersa Maxima gotowane w bulionie warzywnym(marchew, pietruszka, por, seler); masło czosnkowo ziołowe(masło 82%, czosnek, natka pietruszki, sól himalajska, oregano)
masło, seler
Krewetki gotowane obrane
Macki ośmiornicy gotowane
Krewetki królewskie mrożone BIO
Krążki kałamarnicy
Ślimaki fromentines escargots
Ślimaki po burgundzku
Ślimaki fromentines escargots
Ślimaki w sosie meksykańskim
Ślimaki w sosie bolońskim
Ślimaki w bulionie dworskim
Produkt przechowywać w zamrażarce w temperaturze -18 st.C. Po rozmrożeniu, produkt należy spożyć w ciągu 24h. Nie zamrażać ponownie.
Wyjmij ślimaka z kartonika, usuń folię i wstaw tackęz zawartością do piekarnika rozgrzanego do 180 st.C Piecz 10-12min. Gdy masło zacznie wrzeć wyjmij ślimaka na talerz.