PESCA NORD
Paluszki surimi o smaku krabowym
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ślimaki po burgundzkumarki Escargots to klasyczna francuska przystawka, przyrządzona według tradycyjnej receptury. Delikatne ślimaki w aromatycznym sosie maślanym z czosnkiem i pietruszką. Wybierz ślimaki po burgundzku, aby cieszyć się wykwintnym smakiem.
Escargots Ślimaki po burgundzku 115 g
Ślimaki Helix Aspersa Maxima gotowane w bulionie warzywnym(marchew, pietruszka, por, seler); masło czosnkowo ziołowe(masło 82%, czosnek, natka pietruszki, sól himalajska, oregano)
masło, seler
Paluszki surimi o smaku krabowym
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Krewetki gotowane obrane
Krążki kałamarnicy
Ślimaki po burgundzku
Ślimaki fromentines escargots
Ślimaki w sosie meksykańskim
Najniższa cena: 27,75 zł
Ślimaki w bulionie dworskim
Najniższa cena: 21,15 zł
Ślimaki w sosie bolońskim
Najniższa cena: 27,75 zł
Ślimaki fromentines escargots
Produkt przechowywać w zamrażarce w temperaturze -18 st.C. Po rozmrożeniu, produkt należy spożyć w ciągu 24h. Nie zamrażać ponownie.
Wyjmij ślimaka z kartonika, usuń folię i wstaw tackęz zawartością do piekarnika rozgrzanego do 180 st.C Piecz 10-12min. Gdy masło zacznie wrzeć wyjmij ślimaka na talerz.