GRAAL
Szprot w pomidorach
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasztet rybny to smaczna i delikatna przekąska, a połączenie z pastą tikka masala dodaje wyjątkowego, lekko pikantnego smaku.
szprot wędzony (Sprattus sprattus) 44 % dziko złowiony, sos Tikka Masala 56 % (pomidory obrane, sok pomidorowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, woda, olej rzepakowy, mleko kokosowe (ekstrakt orzecha kokosowego 70 %, woda, polisorbat 60), pasta curry tikka masala (woda, mielone przyprawy kurkuma, papryka, kminek, kolendra,imbir, olej rzepakowy, sól, mąka kukurydziana), regulator kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy), tamaryndowiec, czosnek w proszku suszony, liść kozieradki, nasiona kminku, ekstrakt papryki suszonej, liść kolendry, musztarda w proszku, mąka pszenna, sól, cukier, cebula w proszku, przyprawy (pieprz czarny mielony, pieprz mielony zapachowy, kolendra mielona, goździki mielone).
Szprot w pomidorach
Szprot w sosie pomidorowym
Ananas (plastry) w lekkim syropie
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Brzoskwinie (połówki) w syropie z Grecji
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Brzoskwinie (połówki) w syropie
Paprykarz szczeciński
Mango (plastry) w lekkim syropie
Pomidory (krojone)
Pomidory (całe)
Sardynki w oleju
Filety z makreli w oleju
Filety z makreli w sosie pomidorowym
Pomidory suszone w oleju słonecznikowym w paskach
Łosoś w oleju
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temp. od +0°C do +25°C,