DEGA
Paprykarz szczeciński
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Smaczny turystyczny dodatek do pieczywa sporządzony z rozdrobnionego mięsa łososia i dorsza, ryżu, pomidorów, cebuli i papryki. Najlepiej smakuje na zimno z pieczywem.
rozdrobione mięso ryb 32 % (z łososia hodowlanego norweskiego, lub szkockiego Salmo salar)
woda
ryż
koncentrat pomidorowy
kasza manna (zawiera gluten)
cebula
sól spożywcza
błonnik sojowy
ocet spirytusowy
kolendra
chilli
koncentrat papryki (olej roślinny, ekstrakt papryki)
Produkt zawiera soję i inne możliwe alergeny.
Wymiar liczbowy 160
Całe opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Puszka |
Waga brutto 196
g
Paprykarz szczeciński
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Paprykarz szczeciński
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Ananas (plastry) w lekkim syropie
Pomidory (krojone)
Pomidory (całe)
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Brzoskwinie (połówki) w syropie z Grecji
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Łosoś w oleju
Pomidory suszone w oleju słonecznikowym w paskach
Filety z makreli w sosie pomidorowym
Filety z makreli w oleju
Brzoskwinie (połówki) w syropie
Mango (plastry) w lekkim syropie
Sardynki w oleju
Najlepiej spożyć przed końcem: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp. +4 ° do +25 °C; wilgotność względna do 80 %.
Min. temp. °C 4
Maks. temp. °C 25
Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 2 dni.
Gotowe do spożycia.
42-202 Częstochowa, ul. Korfantego 26
Wyprodukowano dla: KONSHURT Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k. 42-202 Częstochowa, ul. Korfantego 26 www.konshurt.com.pl fax 34 373 18 11
MK
Marka | MK |
Znak weterynaryjny na opakowaniu