Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Novelle Makaron Razowy Spaghetti z mąki z pełnego przemiału to doskonałe urozmaicenie codziennej diety dzięki zawartości cennego dla organizmu błonnika pokarmowego i składników mineralnych takich jak fosfor i mangan. Im mniejszy jest stopień przemiału ziarna, zawierającego w swych zewnętrznych częściach cenne składniki odżywcze, tym większa jest wartość żywieniowa produktów zbożowych. Makarony Novelle Razowe, dzięki przygotowaniu z mąk z pełnego przemiału odznaczają się wyższą zawartością witamin, składników mineralnych i błonnika pokarmowego.
źródło białka
źródło błonnika pokarmowego
źródło fosforu i manganu
mąka pełnoziarnista z pszenicy twardej (Triticum durum)
mąka pszenna pełnoziarnista
Produkt może zawierać jaja.
źródło białka
źródło błonnika pokarmowego
źródło fosforu i manganu
Wymiar liczbowy 400
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 408
g
Średnia miara (e)
Wrzuć opakowanie - plastik/metal
4
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu po ugotowaniu.
Zagotować wodę w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować 7 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, spłukać wodą i podawać. Czas gotowania: 7 min
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Zagotować wodę w proporcji 1 litr wody na 100g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować 7 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Novelle
Marka | Novelle |
Makaron z mąki z pełnego przemiału to doskonałe urozmaicenie codziennej diety dzięki zawartości białka, błonnika pokarmowego i składników mineralnych takich jak fosfor i mangan.