Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Alpro sojowe z żywymi kulturami bakterii, o smaku mango to w 100% roślinna alternatywa dla klasycznych jogurtów smakowych, produkowana z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. Nie zawiera dodatku cukru (zawiera naturalnie występujące cukry), laktozy ani glutenu. Produkt stanowi świetne źródło białka, wapnia oraz witamin: D, B12 i B2. Doskonale sprawdzi się w roli samodzielnej przekąski lub jako dodatek do owsianek, granoli czy musli.
baza sojowa (80 %) (woda, obłuszczone ziarno soi (9,7 %))
brzoskwinia (10,9 %)
cukier
regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu)
stabilizator (pektyny)
wapń
aromat
sól morska
przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego)
sok marchwiowy zagęszczony
witaminy B2, B12, D2
kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus)
Może zawierać orzechy (nie zawiera orzeszków ziemnych). Produkt bezglutenowy. Naturalnie nie zawiera laktozy.
Źródło wapnia oraz witaminy B2, B12 i D2
Naturalnie niska zawartość tłuszczu
Bogaty w białko roślinne
Bezglutenowy
Bez laktozy
Produkt odpowiedni dla wegan
Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pot |
g
Średnia miara (e)
Najlepiej spożyć przed: na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1°C do +7°C. Po otwarciu szczelnie zamknąć i spożyć w ciągu 5 dni.
5
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 7
Alpro
Marka | Alpro |
V-Label (European Vegetarian Union)
Źródło wapnia oraz witaminy B2, B12 i D2 Naturalnie niska zawartość tłuszczu Bogaty w białko roślinne