GARDEN GOURMET
Wegański sznycel 2 porcje
Najniższa cena: 11,29 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Obłędny KU*CZAK indian curry to roślinna alternatywa dla kurczaka. Sprawdzi się idealnie w daniach kuchni indyjskiej. Lubisz aromatyczne i pikantne dania? Ten smak będzie dla ciebie! (produkt 100% roślinny, nie zawiera: soi, glutenu)
produkt wegański
bez soi, glutenu, konserwantów
27 g białka w 100 g
woda
białko grochu 32 %
olej rzepakowy
błonnik grochowy
curry (1 %)
warzywa grysowane (marchew, chili)
sól
trawa cytrynowa
aromaty naturalne
witamina B12
Bezglutenowy
Produkt odpowiedni dla wegan
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Okładka |
Waga brutto 240
g
100 % tacki do recyklingu
Wegański sznycel 2 porcje
Najniższa cena: 11,29 zł
Filet roślinny 2 porcje
Najniższa cena: 11,29 zł
Bezmięsny gyros ziołowo-czosnkowy
Kurczak roślinny curry
Kurczak roślinny gyros
Kurczak roślinny klasyk
Roślinny doner a la baranina
Roślinne nuggetsy
Roślinny sznycel w chrupiącej panierce
Kurczak roślinny curry
Kurczak roślinny gyros
Kurczak roślinny klasyk
Roślinny doner a la baranina
Grill Grilluj wedle preferencji, pamiętając o obracaniu.
Piec w piekarniku(Od temperatury otoczenia):Piekarnik Rozgrzej piekarnik do 160°C. Piecz 7-10 min. w zależności od preferencji.
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od temperatury otoczenia):Patelnia Smaż 3-4 minuty na rozgrzanym oleju. Jeśli lubisz chrupiącą skórkę, przytrzymaj trochę dłużej.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Zastosowanie Dania z makaronem, ryżem, sałatki, wrapy, pizza, zupy, sosy, kanapki, szaszłyki
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Spożyć w ciągu 24 godzin po otwarciu opakowania. Należy spożyć do: (data i numer partii na opakowaniu)
24
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Geodetów 33, 05-200 Wołomin
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Plantway Sp. z o.o. ul. Geodetów 33, 05-200 Wołomin www.plantway.pl Instagram: eatplantway Facebook: plantway
Plantway
Marka | Plantway |
Green Dot
Obłędny ku*czak Indian Curry z samych roślin Tworzymy ku*czaka z roślin. Zdrowy, pyszny, etyczny, przyjazny dla środowiska. Z grochu, bez glutenu, soi i sztucznych dodatków. Wyprodukowany w Polsce. Już nie musisz wybierać między zdrowiem, dobrem zwierząt i planety a smakiem. Bez mięsa. Bez wyrzeczeń