SAN Petitki
Biszkopty
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Amaretti to specjalność północnych Włoch, gdzie znajduje się Forno Bonomi. To rodzaj biszkoptów z cukru, migdałów, pestek moreli i białka jaja o szorstkiej powierzchni i charakterystycznym zapachu gorzkich migdałów. Dzięki swojemu niepowtarzalnemu i lekko gorzkawemu smakowi idealnie nadają się jako mini deser wraz z kawą, ale są również szeroko stosowane jako dekoracja ciast czy kruszonka jako dodatek do włoskich lodów.
Cukier, pestki moreli 20%, białko jaja, substancje spulchniające (węglan sodu, węglan amonu, kwas węglanowy), naturalny aromat.
Może zawierać pszenicę, mleko i soję.
Biszkopty
Ciastka z czekoladą i kawałkami czekolady mlecznej 6 szt.
Ciastko biszkoptowe z nadzieniem mlecznym
Ciastko biszkoptowe z musem truskawkowym
Biszkopty Savoiardi
Biszkopty Savoiardi waniliowo-kakaowe
Ciastka biszkoptowe z nadzieniem kakaowym i kaw. czeko. 6 szt.
Ciastka biszkoptowe z kawałkami czekolady
Miś czekoladowy
Biszkopty Wrocławskie bez dodatku cukrów
Ciastko biszkoptowe z nadzieniem czekoladowym
Choco Trio Ciastka biszkoptowe z nadzieniem kakaowym oblane czekoladą
Ciastka z czekoladą i kawałkami ciasteczek 6szt.
Ciasteczka Amaretti
Jaśki morelowy smak
Biszkopty Wrocławskie
Babeczka z czekoladą i nadzieniem czekoladowym
Babeczka z czekoladą i nadzieniem o smaku wiśniowym
Ciasto z czekoladą i kawałkami orzechów laskowych
Croissant z nadzieniem kakaowym
Mini babeczki z czekoladą i nadzieniem czekoladowym
Ciasto z czekoladą i kawałkami orzechów laskowych
Biszkopty Savoiardi
Biszkopty Savoiardi waniliowo-kakaowe
Ciasteczka Sfogliatine z cukrem
Przechowywać w chłodnym suchym miejscu.