ŁOWICZ
Pasta warzywna - papryka i czerwona fasola
Najniższa cena: 5,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. Kimchi. Bardzo pikantna o wyrazistym smaku.
pasta ryżowa 46,7 % [ryż, sól, koji (Aspergillus oryzae), woda]
syrop kukurydziany
ostra papryka w proszku 11, 3 %
woda
pasta SOJOWA [SOJA, woda, sól, koji (Aspergillus oryzae)]
alkohol etylowy 2,5 %
sól
GLUTEN PSZENNY
przyprawa w płynie (SOJA, woda, sól, GLUTEN PSZENNY, alkohol etylowy, ekstrakt drożdżowy)
zagęszczony sok z czosnku
Wymiar liczbowy 170
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Korea (Republika Korei) |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 206
g
Pasta warzywna - papryka i czerwona fasola
Najniższa cena: 5,99 zł
Pasta warzywna - pomidory i wędzona papryka
Najniższa cena: 5,99 zł
Pasta warzywna z czerwoną papryką
Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki BIO
Pasta Gochujang - koreańska pasta z ostrej papryki
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Sposób użycia: Przygotuj 600 g mięsa wieprzowego (np. boczku), 1 cebulę, ¼ zielonej cebuli, 2 łyżki pasty Gochujang, 2 łyżki wina, 2 łyżki mielonego czosnku, 1 łyżkę chili w proszku. Mięso pokrój na małe kawałki, cebulę pokrój cienko. Mięso wymieszaj z pozostałymi składnikami (poza cebulą) i odstaw do lodówki na 30 minut. Zamarynowane mięso i cebulę wyłóż na rozgrzaną patelnię, podsmażaj przez 5 minut. Dodaj zieloną cebulę, duś aż mięso będzie gotowe.
Uwaga! W opakowaniu znajduje się torebka ze środkiem pochłaniającym tlen. Zawartość torebki nie nadaje się do spożycia! Chronić przed dziećmi.
Sempio
Marka | Sempio |
Wyprodukowano w Korei Południowej. Kraj pochodzenia ostrej papryki: Chiny