SMAKOWITA
Pasta z ziaren fasoli z ziołami
Najniższa cena: 9,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso - tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym aromacie. Jedno z dań, które zawsze można znaleźć w każdej japońskiej kuchni. Występuje w postaci pasty.
woda
SOJA
ryż
sól
alkohol etylowy
wzmacniacze smaku E621, E627, E631
TUŃCZYK Bonito w proszku
ekstrakt z wodorostów
barwnik: ryboflawiny
Może zawierać gluten.
Wymiar liczbowy 300
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Japonia |
Typ | Pot |
Waga brutto 332
g
Pasta z ziaren fasoli z ziołami
Najniższa cena: 9,99 zł
Pasta warzywna z czerwoną papryką
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Pasta Dashi do przygotowania zupy Miso
Pasta z ziaren fasoli z cebulą i jabłkiem
Pasta z ziaren fasoli z czerwoną papryką
Guacamole
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Pieńków 147A 05-152 Czosnów
De Care Group Sp z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A 05-152 Czosnów www.decare.pl
Miyasaka
Marka | Miyasaka |
Tzw. „biała pasta", gdyż wytwarzana jest ze sfermentowanej soi i ryżu. Posiada gładką konsystencję oraz lekki i słodkawy posmak. Poza zastosowaniem do przygotowywania zupy miso, stosuje się ją także jako marynatę lub bazę do sosów i dipów.
Japonia