YSI DE BOUQUET
Guacamole
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Gęsta pasta będąca połączeniem pasty gochujang (ostra paprykowa), z pastą doenjang (pasta sojowa). Koreańskie przyprawy wraz pastą sojową tworzą rewelacyjny duet.
woda
mąka PSZENNA
syrop kukurydziany
SOJA 13,5 %
sól
pasta z ostrej papryki (ostra papryka, woda, sól, czosnek w proszku, cebula w proszku)
PSZENICA
alkohol etylowy 2,5 %
cukier brązowy
czosnek
GLUTEN PSZENNY
GORCZYCA w proszku
prażone NASIONA SEZAMU
olej z czosnku
koji (aspergillus oryzae)
ekstrakt z imbiru
Wymiar liczbowy 170
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Korea (Republika Korei) |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 212
g
Guacamole
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Pasta z pieczonego bakłażana
Pasta tajska
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147A, 05-152 Czosnów
Uwaga! W opakowaniu znajduje się torebka ze środkiem pochłaniającym tlen. Zawartość torebki nie nadaje się do spożycia! Chronić przed dziećmi.
Sempio
Marka | Sempio |
Sposób użycia: Przygotuj 10 sztuk podudzia z kurczaka, 1 cytrynę, świeżą kolendrę (zmieloną), 3 łyżki pasty sojowej, 1 łyżkę oleju z pestek winogron, 2 łyżki czerwonej papryki w proszku, pieprz czarny mielony, ½ łyżeczki soli. Wymieszaj pastę, paprykę, pieprz, sól. Dodaj sok z cytryny i kolendrę. Umieść kurczaka w mieszance, marynuj w lodówce przez 2 godziny. Rozgrzej olej na patelni, smaż kurczaka na średnim ogniu aż będzie złoto brązowy. Przykryj, smaż na wolnym ogniu aż mięso będzie gotowe.
Wyprodukowano w Korei Południowej. Soja nie pochodzi z Korei Południowej.