FOURNIL DE PIERRE
Croissant 6 szt.
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wysokiej jakości półbagietka pszenna, idealna dla codziennych potrzeb. Bagietka na zakwasie wyprodukowana z mąki pszennej Label Rouge.
Mąka pszenna" Label Rouge ", woda, sól, drożdże, gluten pszenny, mąka pszenna słodowa, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy). Bez GMO i jonizacji.
Może zawierać mleko, jaja, orzechy, nasiona sezamu.
Croissant 6 szt.
Bułeczka maślana z czekoladą 6 szt.
24h w lodówce
3 dni w komorze zamrażarki w lodówce
w zamrażarce w temperaturze -18°C: do daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Przed użyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE PO ROZMROŻENIU.
W temperaturze otoczenia w ciągu 24 godzin ze względów organoleptycznych ; 48 godzin ze względów bezpieczeństwa żywności.
Maksymalna trwałość po wypieku wynosi 48 godzin.
Rozmrażanie około 0-10 min w temperaturze pokojowej
Rozgrzanie piekarnika do 230°C
Pieczenie: około 10-12 minut w temperaturze 190-200°C
Studzenie i odpoczynek na blasze 15 minut w temperaturze pokojowej.