KOTANYI
Kolendra (liście)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Liofilizacja to proces suszenia, który polega na usuwaniu wody z zamrożonego wcześniej surowca w drodze tzw. sublimacji, czyli bezpośredniego przejścia w stan pary z pominięciem stanu ciekłego. Proces ten likwiduje większość zanieczyszczeń mikrobiologicznych, dzięki czemu surowiec może być bezpiecznie przechowywany przez długi okres czasu.
Produkty liofilizowane zachowują w 90 % swój naturalny kształt, barwę i aromat. Dzięki możliwości przeprowadzenia procesu w niskich temperaturach, surowiec przygotowany metodą liofilizcji nie traci cennych witamin i olejków eterycznych.
Liofilizowaną kolendrę z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do mięs, ryb, zup, sałatek, dań z ryżu i warzyw strączkowych lub jako dodatek do ziołowego naparu.
100 % kolendra* liofilizowana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Kolendra (liście)
Kolendra (nasiona)
Kolendra mielona
Kolendra (cała)
Kolendra liofilizowana BIO
Kolendra (suszone liście)
Pieprz czarny ziarno BIO
Najniższa cena: 13,99 zł
Czosnek niedźwiedzi BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Herbatka liść melisy BIO 25 torebek (saszetki)
Najniższa cena: 12,89 zł
Bigos z grzybami (wegetariański) BIO
Najniższa cena: 22,99 zł
Proszek grzybowy (z borowika, koźlaka i podgrzybka) BIO
Najniższa cena: 18,79 zł
20% taniej
Susz wigilijny BIO
Najniższa cena: 19,99 zł
Proszek do pieczenia BIO
Chili BIO
Papryka czerwona mielona BIO
Liście laurowe BIO
Cynamon mielony BIO
Goździki całe BIO
Majeranek BIO
Lubczyk BIO
Papryka wędzona słodka BIO
Przyprawa prowansalska BIO