VALBON
Ser Camembert z posypką z kolorowego pieprzu
Najniższa cena: 10,45 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Specjalna receptura sprawia, że ser przyrządzony na ruszcie jest niezwykle kremowy w środku, ale zachowuje swój kształt i nie wycieka na talerzu. Grillowany camembert to świetna alternatywa dla mięsa. Smak przyrządzonego na grillu NaTurka Camembert doskonale podkreśli lekko kwaskowy sos żurawinowy dodany do zestawu.
receptura idealna do grillowania
wysoka zawartość białka
odpowiedni dla wegeterian
wysoka zawartość białka
Wysoka zawartość białka
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Ser pleśniowy camembert naturalny 2 x 100 g
Sos żurawinowy 30 g
Wymiar liczbowy 230
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 246
g
Ser Camembert z posypką z kolorowego pieprzu
Najniższa cena: 10,45 zł
Ser pleśniowy z pieprzem
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Ser pleśniowy z ziołami
Ser Camembert z orzechami
Ser Camembert z chilli
BAKED CAMEMBERT do zapiekania
Ser pleśniowy naturalny
Ser pleśniowy z pieprzem
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Ser pleśniowy z ziołami
Łagodny serek kozi do smarowania
Ser pleśniowy naturalny
Serek kozi do smarowania ze szczypiorkiem
1. Posmaruj camembert niewielką ilością oleju roślinnego. 2. Owiń go w folię aluminiową (nie używaj oryginalnej folii!). 3. Grilluj ser przez 6-7 minut z każdej strony na mocno rozgrzanym ruszcie. 5. Gotowy camembert wyjmij z folii i ostrożnie przełóż na talerz. 4. Podawaj gorący ser z sosem żurawinowym. Smacznego!
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 6
ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek
Masa sera: 2 x 100 g Masa saszetki: 30 g Masa netto: 230 g
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00
Turek
Marka | Turek |
Podmarka Na ciepło
Znak weterynaryjny na opakowaniu