KASIA
Margaryna
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu (60%).
do smażenia, pieczenia i gotowania
bez laktozy
bez substancji konserwujących
Polski Producent
oleje roślinne (palmowy; słonecznikowy i rzepakowy w zmiennych proporcjach)
woda
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyny słonecznikowe)
sól (0,24 %)
aromaty
barwnik (karoteny)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
witaminy (A i D)
Zawartość tłuszczu: 60 %
Produkt może zawierać mleko.
O obniżonej zawartości tłuszczu
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Owijka |
Waga brutto 253
g
Margaryna
Margaryna 100% roślinna bez laktozy
Margaryna do wypieków (tł. 80%)
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości i numer partii produkcyjnej wydrukowano na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze: +4°C do +10°C.
Min. temp. °C 4
Maks. temp. °C 10
ul. Sempołowskiej 63 43-300 Bielsko-Biała
Zakłady Tłuszczowe Bielmar Sp. z o.o. ul. Sempołowskiej 63 43-300 Bielsko-Biała www.bielmar.pl
Bielmar
Marka | Bielmar |
Produkt do smażenia, pieczenia, gotowania, smarowania oraz innych zastosowań kulinarnych.