CASTELLI
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny bałkański ser Kaszkawał wytwarzany z mleka owczego (98,95%) polecany szczególnie do kanapek oraz zapiekanek. Produkowany wg oryginalnej receptury. Jego jasnożółta skórka i delikatny, słonawy, lekko orzechowy smak nabierają wyrazistości w miarę dojrzewania.
MLEKO owcze (98,95%), enzymy mikrobiologiczne (0,005%), kultury bakterii (0,001%), chlorek wapnia (0,044%), sól (1%).
zawiera: mleko
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Ser owczy Pecorino Peperoncino z papryczką chilli
Ser owczy sałatkowy bułgarski
Ser topiony kozio/owczy
Roquefort - ser pleśniowy z mleka owczego
Ser owczy Bułgarski Tradycyjny
Ser owczy z truflami
Ser owczy paczkowany hiszpański Manchego
Ser owczy sałatkowy bułgarski
Ser kozi sałatkowy bułgarski
Przechowywać w temp.: od +2 °C do +6 °C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.