SIRTAKIS
Ser do grilla z ziołami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tacka serów hiszpańskich to zestaw trzech najbardziej popularnych i rozpoznawalnych serów iberyjski.
W skład zestawu wchodzą: Ser Manchego DOP, Ser Iberico oraz Ser Quese de Cabra. Produkty są już pokrojone i gotowe do spożycia. Zestawienie świetnie sprawdzi się na desce serów, a także jako składnik wielu dań gorących, sałatek lub jako dodatek do pieczywa. Idealnie pasuje również jako przekąska do wina lub piwa. Polecane wina: Wina czerwone, wytrawne np. Garnacha, Rjoja, Hiszpania
Ser podpuszczkowy dojrzewający Iberico Semi Matured 50 g
Zawartość tłuszczu 35%
Składniki: pasteryzowane mleko owcze, pasteryzowane mleko kozie, pasteryzowane mleko krowie, bakterie fermentacji mlekowej, sól, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia, substancja konserwująca w skórce – natamycyna, substancja konserwująca w skórce - kwas sorbinowy, barwnik w skórce – tlenek żelaza. Skórka sera jest niejadalna.
Ser podpuszczkowy dojrzewający Matured Manchego 50 g
Zawartość tłuszczu 38%
Składniki: pasteryzowane mleko owcze, bakterie fermentacji mlekowej, sól, podpuszczka, substancja konserwująca – lizozym (z białka jaj), substancja konserwująca w skórce – natamycyna, substancja konserwująca w skórce - kwas sorbinowy, barwnik w skórce – tlenek żelaza. Skórka sera jest niejadalna.
Ser podpuszczkowy dojrzewający Queso de Cabra 50 g
Zawartość tłuszczu 35%
Składniki: pasteryzowane mleko kozie, bakterie fermentacji mlekowej, sól, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia, substancja konserwująca w skórce – natamycyna, substancja konserwująca w skórce - kwas sorbinowy.Skórka sera jest niejadalna.
zawiera: mleko, jaja
Ser do grilla z ziołami
Ser gouda z dzikim czosnkiem
Ser Gouda zielone pesto
Ser Gouda czerwone pesto
Ser gouda Beemster medium
Ser Manchego
Robiola (miękki ser włoski)
Tacka serów hiszpańskich (Iberico, Manchego D.O.P., Queso de Cabra)
Langres Germain AOP
Triple Creme
Ser Black Lemon
Ser owczy paczkowany hiszpański Manchego
Ser Viva Espania z truflą
Ser kozi roladka krojona
Przechowywać w temperaturze: od +4 ˚C do +8 ˚C