CHAVROUX La Buche
Ser z mleka koziego
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wytworzony w 100% w wysokiej jakości koziego mleka, pozyskiwanego to produkcji tego typu serów. Produkt ma typową dla serów kozich – białą barwę. Konsystencja sera jest twardawa, a smak łagodny i świeży z lekko wyczuwalną nutą koziego mleka.Ser jest bogaty w wartości odżywcze i mikroelementy, tym samym pozytywnie oddziałuje na zdrowie.
*Skórka sera jest niejadalna.
pasteryzowane mleko kozie
bakterie fermentacji mlekowej
sól
podpuszczka
stabilizator - chlorek wapnia
substancja konserwująca w skórce - natamycyna
substancia konserwująca w skórce - kwas sorbinowy
Zawartość tłuszczu 35%
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 162
g
Średnia miara (e)
polski
Ser z mleka koziego
Ser kozi kawałek
Ser Bałkański z mleka koziego
Ser kozi klinek
Ser topiony kozio/owczy
Ser kozi//Kozieradka
Ser kozi z ziołami śródziemnomorskimi
Ser kozi z winem
Ser kozi roladka Marques
Ser kozi sałatkowy bułgarski
Ser kozi roladka dojrzewająca
MEELANIA Ser kozi
Ser kozi roladka krojona
Tacka serów hiszpańskich (Iberico, Manchego D.O.P., Queso de Cabra)
Ser Viva Espania z truflą
Ser owczy paczkowany hiszpański Manchego
Skórka sera jest nie jadalna.
Przechowywać w temp.: od +2°C do +8°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Szyszkowa 35/37, 02-285 Warszawa
Campo de San Juan, S.L., C/Syrah, 4 - C.R. 13600 Alcazar de San Juan, Hiszpania
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J., ul. Szyszkowa 35/37, 02-285 Warszawa
García Baquero
Marka | García Baquero |
Green Dot
Hiszpania