CASTELLI
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Oryginalny, hiszpański ser twardy z mleka owczego, o półrocznym okresie dojrzewania. Cechuje go doskonały, wyrazisty smak. Ważny składnik deski serowej, świetny dodatek do sałatek. Wyśmienicie smakuje ze świeżym pieczywem. Najlepiej komponuje się z winem białym lub wytrawnym różowym. Ser twardy manchego otrzymywany jest z mleka owczego, pasteryzowanego.
pasteryzowane MLEKO owcze, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka zwierzęca (cielęca). Skórka: substancja przeciwpleśniowa: poli(octan winylu), barwniki: kurkumina, annato norbiksyna, karmel.
zawiera: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Ser owczy Pecorino Peperoncino z papryczką chilli
Ser owczy sałatkowy bułgarski
Ser topiony kozio/owczy
Roquefort - ser pleśniowy z mleka owczego
Ser owczy Bułgarski Tradycyjny
Ser owczy z truflami
Ser owczy paczkowany hiszpański Manchego
Przechowywać w temperaturze od +1 do +5◦C.