VEGETA NATUR
Rosół drobiowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,49 zł
20% więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka warzyw, ziół i przypraw do dań. Wyprodukowano z naturalnych składników na dwa sposoby - wegańskie lub mięsne bez dodatku glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów
bez dodatku glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów
na dwa sposoby - wegańskie lub mięsne
wyprodukowano z naturalnych składników
suszone warzywa 58,7 % (pomidory 32,5 %, ziemniaki, cebula, marchew, czosnek, korzeń SELERA)
kaszka ryżowa
cukier
sól
zioła 2,6 % (oregano, majeranek, bazylia 0,4 %, tymianek)
czarny pieprz
MOŻE ZAWIERAĆ ŚLADOWE ILOŚCI GLUTENU, MLEKA I JAJ.
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Barwniki sztuczne | Nie zawiera |
Sztuczne aromaty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 45
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
3
Rosół drobiowy (6 kostek)
Najniższa cena: 2,49 zł
20% więcej
Bulion warzywny (6 kostek)
Przyprawa warzywna do potraw
Rosół wołowy (6 kostek)
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Przyprawa do frytek i chipsów
Przyprawa do ziemniaków z ziołami
Przyprawa do złocistego kurczaka
Przyprawa w płynie (bez glutaminianu sodu)
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia.
Danie mięsne Spaghetti bolognese Dodaj: 250 g mięsa mielonego wołowo-wieprzowego, 250 g makaronu spaghetti, 200 g passaty pomidorowej Sposób przygotowania: Zawartość torebki rozpuścić w 500 ml letniej wody i odstawić na chwilę. Na rozgrzanej patelni podsmażyć mięso wołowo-wieprzowe, dodać passatę Podravka i przygotowaną przyprawę. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając. Makaron Podravka ugotować wg wskazówek na opakowaniu. Gotowy makaron połączyć z sosem. Rekomendacja Vegety: Posypać tartym parmezanem. Dodać świeżą bazylię, czosnek, cebulę, odrobina chili wspaniale podkreśli smak. Danie wege Spaghetti bolognese warzywne Dodaj: 200 g warzyw, 50 g pieczarek, 250 g makaronu spaghetti, 200 g passaty pomidorowej. Sposób przygotowania: Zawartość torebki rozpuścić w 400 ml letniej wody i odstawić na chwilę. Na rozgrzanej patelni smażyć posiekane warzywa (marchewkę, bakłażana, cukinię, cebulę w równych proporcjach) i pieczarki przez 7 min. Dodać przygotowaną przyprawę i wolno dusić około 10 min, od czasu do czasu mieszając, na koniec dodać passatę Podravka. Makaron Podravka ugotować wg wskazówek na opakowaniu. Gotowy makaron połączyć z sosem. Rekomendacja Vegety: Dla podkreślenia smaku można dodać rozgnieciony czosnek, chili, świeżą bazylię. Dodatkowo posypać tartym parmezanem wegańskim.
Vegeta
Marka | Vegeta |
Podmarka Natur
Green Dot
Konkurs Wybierz swój smak i wygrywaj! Nagroda główna: 100 000 zł Dodatkowo: 50 x 1000 zł Konkurs trwa: 15.10.22-28.02.23 Szczegóły i regulamin na: wybierzswojsmak.pl