MAMUT
Groszek ptysiowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sucharki z mąką pełnoziarnistą na bazie mąki pełnoziarnistej to propozycja dla wszystkich, którzy cenią sobie lekkostrawne posiłki. Świetnie sprawdzi się jako baza śniadań lub szybka przekąska w pracy. To źródło błonnika i cennych składników odżywczych. Charakteryzują się niską zawartością cukrów. Wyróżniają go wysokiej jakości składniki z polskich surowców, o czym świadczy znak Produkt Polski.
bez oleju palmowego
Produkt polski
mąka pszenna pełnoziarnista 41%
mąka pszenna
olej rzepakowy
cukier
drożdże
ekstrakt słodowy jęczmienny
serwatka w proszku (z mleka)
sól
emulgator: E472e
mąka sojowa
środek do przetwarzania mąki: E300
Może zawierać jaja.
Wymiar liczbowy 235
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 258
g
Średnia miara (e)
polski
Groszek ptysiowy
Bieszczadzkie suchary
Sucharki bez dodatku cukrów
Sucharki extra delikatesowe
Maca tradycyjna
Bułka tarta wrocławska
Groszek ptysiowy
Biszkopty Wrocławskie bez dodatku cukrów
Biszkopty Wrocławskie
Sucharki bez dodatku cukrów
Grzanki pszenne
Grzanki czosnkowe
Grzanki ziołowe
Sucharki extra delikatesowe
Panier z ciecierzycy
Przechowywać w opakowaniu zamkniętym, w suchym i zaciemnionym pomieszczeniu, z dala od źródeł ciepła.
Przechowywać w opakowaniu zamkniętym w suchym i zaciemnionym miejscu, z dala od źródeł ciepła.
Wyrób gotowy do spożycia dla wszystkich grup konsumentów z wyjątkiem osób uczulonych na w/w składniki.
ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3 60-576 Poznań
Mamut Polska S.A. ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3 60-576 Poznań Zakład produkcyjny: ul. Muchoborska 3 54-424 Wrocław
Mamut
Marka | Mamut |
Spróbuj również Mamut Sucharki bez dodatku cukrów
Przepis na Sucharki z mąką pełnoziarnistą z pieczoną papryką i kindziukiem Składniki: - Sucharki z mąką pełnoziarnistą - 2-3 czerwone papryki - sól i pieprz - 2-3 łyżki oleju lnianego - sok z ½ cytryny - szczypta cukru - 100 g serka korycińskiego - 70 g kindziuka - 1 ząbek czosnku - natka pietruszki Przygotowania: Zapiecz paprykę w piekarniku przez 20 minut w temperaturze 180°C. Po upieczeniu pozbądź się skórki oraz gniazd nasiennych. Pokrój ją w kostkę, dodając przeciśnięty przez praskę czosnek. Plastry kindziuka ułóż pojedynczo na blaszce i wstaw do piekarnika nagrzanego do 190°C. Piecz do lekkiego przyrumienienia. Ser koryciński pokrusz na małe kawałki. Pokrojoną paprykę połącz z olejem lnianym, posiekaną natką pietruszki, solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszaj doprawiając odrobiną cukru i soku z cytryny. Powstałą bazę paprykową ułóż na Sucharkach z mąką pełnoziarnistą. Posyp prażonym kindziukiem oraz serem.
Produkt polski
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów